Berichten

Welkom op onze nieuwe site en bij onze nieuwe wijnshop

Op onze vernieuwde site vind je alle informatie over ons en onze slijterij en wijnhandel

Sinds kort is onze nieuwe wijnshop in de lucht.

Onze wijnen bestelt u nu ook makkelijk online, daarnaast vindt u in onze wijnshop informatie over alle wijnen en wijnhuizen. Selecteer uw favoriete land of zoek uw lievelingswijn, druif of gebied via de zoekfunctie en bestel.

Uiteraard is onze site  nieuw en nog niet compleet. Jullie kunnen ons helpen onze site vollediger te maken. Schrijf een korte beoordeling bij je favoriete wijnen,  zodat ook andere wijnliefhebbers een goede indruk van de wijn krijgen.

Draag je steentje bij aan een complete site en beoordeel onze wijnen.

Veel plezier op onze site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *