Bieren

Bieren

U vindt bij ons in de winkel een breed assortiment aan bieren. Zo is er een ruime keuze aan speciaalbieren uit België en Nederland en natuurlijk ook verfrissend pilsener van Brand, Gulpener, Alfa, Grolsch, Heineken, Warsteiner en nog veel meer. Wij bieden bieren zowel op fust als fles aan, tevens kunt u ook een tafeltap huren. Ons bier assortiment is erg dynamisch en bijna wekelijks hebben wij nieuwe bieren voor u. Mochten wij een bier niet in ons assortiment hebben dan doen wij graag ons best om deze voor u te bestellen. Op deze manier willen wij de bierliefhebbers zo goed mogelijk bedienen. Tevens kunt u bij ons terecht voor bierglazen, geschenkverpakkingen en bierpakketten.

Natuurlijk zijn de Belgische bieren ook goed vertegenwoordigd. Veel van deze bieren hebben we constant in ons assortiment maar ook meer exclusieve bieren hebben wij in onze slijterij. Wij hebben onder anderen de volgende Belgische bieren: Brugse Zot, Karmeliet, La Chouffe, Liefmans, Rochefort, Verboden Vrucht. Dit is maar een klein aantal van het Belgisch nat.

Grain d’Orge Hombourg

Speciaal uit de streek bieden wij bieren van Grain d’Orge uit Hombourg aan. De bekendste speciaalbieren van deze brouwerij zijn: Brice, Joup, Aubel etc.

Ook verkopen wij het “3 schtèng” bier, dat speciaal gebrouwen wordt. Dit is een donkerbruin bier (6°), de naam betekend « 3 stenen » in het plaatselijk dialect. Het vertegenwoordigd de 3 grensstenen van Duitsland, Nederland en België, een druk bezocht toeristisch punt in de gemeente.

Voor meer informatie over onze bieren kunt altijd contact opnemen. Uiteraard bent U ook van harte welkom in onze winkel.